maandag 19 juli 2010

Great-Grandmother

Hallo lezeressen en lezers,

Mijn overgrootmoeder zat haast altijd achter haar naaimachine, zij maakte voor de hele familie kleren. Van haar heb ik deze layout gemaakt en vondt bijpassend scrappapier. Het papier is van October-Afternoon. Verder heb ik kant gebruikt en leuke kleine embellishments. Het plaatje van de paspop en van Voque heb ik van het internet gedownload en op sepia uitgeprint. De bloemen bij het paspop plaatje zijn gestanst met mallen van Marianne Design en voorzien van sierbrads. Ook in de knopen rechtsboven heb ik deze sierbrads verwerkt. Het zwarte dots papier is de achterzijde van het patroon papier.Bedankt voor jullie bezoek groetjes,zondag 18 juli 2010

Beautiful view
Hallo lezeressen en lezers,

Ooit heb ik deze foto gemaakt vanaf de burght uitkijkend over de stad Praag. Met in het midden de poort van de Carlsbrug.
Ik heb gebruikt voor deze layout CoreColor Cardstock als basis wat ik heb opgeschuurd en design papier van Imagination Chloe's Closet. Ik heb het cardstock door de ribbelmaker gehaald en onder de foto geplakt. Het foto toestel heb ik gestempeld op cardstock en uit geknipt. De tickets zijn van de nieuwe lijn Panorama van Making Memories. Onderaan de foto's heb ik brads gebruikt in twee kleuren en twee kleuren scrapper's floss gebruikt. De randen van het papier en bloemen zijn met distress inkt frayed burlap aangezet. De lettertjes Scrabble van beautiful view zijn om en om geplakt met 3d tape. Deze heb ik gekocht bij http://www.scrapamerika.com/.

Bedankt voor jullie bezoek groetjes,


zaterdag 17 juli 2010

Melkpakje

Hallo lezeressen en lezers,

Vandaag even een melkpakje gemaakt om cadeau te geven vanavond, ik vind dit leuke cadeautjes en ik vul ze met zacht fruit snoepjes.
Het papier is van scrapbloks vintage van de Action. Bloem heb ik zelf gemaakt.

Ik vind het leuk dat er weer positief op mijn nieuwe blog gereageerd wordt en heb nog niet vernomen dat hij bij iemand vast loopt.
Ik hoop dat al mijn vorige volgers ook op deze blog volger zullen gaan worden.

Bedankt voor jullie bezoek groetjes,


dinsdag 13 juli 2010

Forever Friends
Hallo lezeressen en lezers,


Hier is hij dan eindelijk mijn nieuwe layout die ik gemaakt hebt met de spulletjes van mijn gewonnen candy van Scrapadition. Scrappingann is een oud collega en sinds die tijd een vriendin van mij en dat is nu al weer meer dan 25 jaar. En daarom deze layout gemaakt, over onze vriendschap. De foto's zijn gemaakt in de tuinen van Paleis Het Loo in Apeldoorn. Het papier is van Basic Grey en de kleine foto's heb ik met de tagmaker gemaakt. De swirls zijn gemaakt met mallen van Marianne Design. De steentjes zijn met de hotfix aangebracht.

De grote foto is gemat op een stuk papier wat ik met de randpons heb bewerkt en daarna aan gezet met distress ink Victorian Velvet.
Bedankt voor jullie bezoek groetjes,


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...