woensdag 31 augustus 2011

Mini album in grote Maritieme map


Hallo lezeressen en lezers,

Wellicht kent u ze wel de kartonnen dozen waar vijf pakken print papier in verpakt zitten. Met deze doos zijn we afgelopen zaterdag onder leiding van Ellen Brons bij Doe@ding in Spijkenisse aan de slaggegaan. 10 dames en ik zelf zijn druk in de weer geweest om van deze doos deze map te maken waarin zoals u op de foto's kunt zien een mini album in verwerkt is. Verder zit er nog een foto map in die gemaakt is met enveloppen van de Hema. Alles is in een Maritieme  sfeer gemaakt met het schitterende papier van Maja Design serie "Life by the Sea". Het was een gezellige dag en we hebben onder elkaar veel lol gehad, buiten kwam de regen met bakken uit de hemel dus echt knutselweer.
En het leuke is dat we met elf personen deze mappen hebben gemaakt en er geen één het zelfde is. Het was erg veel werk dus heb ik hem gisteren thuis verder afgemaakt, de map was aan het eind van de workshop klaar maar moest nog verder netjes worden afgedecoreerd worden en de mini albums heb ik nog gemaakt. De foto's komen er later in. Ik hoop dat het goed overkomt op de foto's. Bedankt Ellen en Marloes voor deze leuke dag.
Ik ben er erg blij mee en ga er zeker nog één maken in kerstsfeer met de nieuwe kerstpapier van Bo Bunny "Father Christmas". Waarin ik de kerstfoto's en recepten van het kerstdiner kunt verwerken. Nu ben ik nog bezig met een mini album voor een opdracht die ik gekregen heb van Odetta voor haar blog www.moodpapercrafter.blogspot.com maar hierover binnenkort meer.

Bedankt voor jullie bezoek. Groetjes, Thanks for your visit, Greetings

maandag 29 augustus 2011

Zomaar een straatje, Calpe

Hallo lezeressen en lezers,

Deze layout is gemaakt over zomaar een straatje in Calpe (Spanje)  waar ik vorig jaar met mijn vriend een lang weekend op vakantie ben geweest. Ik vond het zo leuk die trap in de kleuren van de Spaanse vlag. Het papier wat ik verwerkt heb is van Bo Bunny,serie Paradise. Verder heb ik rood koord gebruikt om de rand van het design papier, dit koord heb ik in mijn vakantie gekocht. Onderaan heb ik een gele rits gebruikt die ik doormidden heb geknipt en één deel daarvan gebruikt.
De bloemen komen van de Xenos, die nu in de winkels liggen bij de herfst spullen, een leuke prijs van €1,49 voor 12 bloemen. Ook de gehaakte oranje bloemen zijn van de Xenos. De tekst is met een Demotang gemaakt en chipboardletters die ik rood geverfd hebt en met een zwarte finelijner heb aangezet.

Bedankt voor jullie bezoek. Groetjes,Thanks for your visit, Greetings

zaterdag 27 augustus 2011

Precies Jan 


Hallo lezeressen en lezers,

Zo we zijn weer terug van een geweldige vakantiereis, we hebben veel gezien en het weer was erg warm met veel zon, en af en toe een regenbui. Waar ik heen ben geweest zal ik pas vanaf 2 september bekend maken, u kunt nog mee doen met de vakantie candy zie bovenstaande bericht.

Na de was en het opruimen van alle spullen die je zoal mee neemt met vakantie had ik toch weer gezellig wat tijd om deze layout af te maken. Voor mijn vakantie was ik hieral aanbegonnen samen met Ria, mijn collega, die wekelijks bij mij komt scrappen. Het is van mijn collega die nadat hij in maart vorig jaar met pensioen was gegaan  in oktober door een korstondige ziekte kwam te overlijden.

Een van zijn vaste gezegdes was altijd PRECIES vandaar de titel van deze layout precies Jan.
Deze layout komt in een mooie layoutkast die gemaakt is door de man van Ria, bij ons in het restaurant te hangen als een herinnering aan Jan. Jan was een van de koks bij ons verzorgingshuis.

Over de  kast die gemaakt is zal ik de volgende keer meer over vertellen en tonen, deze lijsten zullen te koop worden aangeboden.

De layout is verder vrij simpel gehouden. De keuken heeft in haar tegelwerk een blauw geblokte rand, deze rand hebben wij door laten lopen  op de layout. Verder heb ik houten keuken gereedschap en bestek verwerkt. De titel is uit gesneden met de Cricut.

Verder heb ik vandaag weer een workshop gevolgd bij Ellen Brons, bij  Doe@Ding  in Spijkenisse. We hebben een fotomap gemaakt met het mooie papier van Maja Design serie "Life by the SEA" deze zal ik de volgende keer tonen, hij is nog niet helemaal af. Dus deze houdt u tegoed.

Bedankt voor jullie bezoek. Groetjes,Thanks for your visit, Greetings


donderdag 4 augustus 2011

Maritiem servetten doos
Hallo lezeressen en lezers,

Allereerst wil ik iedereen bedanken die mijn blog volgt, vandaag is de 400ste volger aangemeld, ik ben hier erg trots en blij mee dat veel bloggers mijn blog volgen ,en van iedereen die leuke en spontane reacties achter laten. Het is leuk om te weten dat zoveel bloggers het leuk vinden om geregeld mijn blog te bekijken.

Vandaag plaats ik een maritiem servettendoosje. Afgelopen zaterdag ben ik samen met Scrappingann bij  http://doeading.blogspot.com/  wezen cropppen. Heel leuk daar hebben we met nog 14 dames heerlijk zitten knutselen. Hierben ik begonnen aan dit doosje. Het is naar een voorbeeld uit de Cards Only. Met veel plezier ben ik hieraan begonnen tot dat ik aan het binnendoosje toe kwam. Helaas kloppen de maten niet die ik had uitgedraaid van de site. Na wat veranderingen is het dan gelukkig goed gekomen en kan ik u het doosje tonen. De materialen die ik hiervoor gebruikt zijn: bordeaurood cardstock van Bo Bunny en het designpapier is van Maja Design "life by the Sea"  Wat een heerlijk maritiem papier. Verder gebruikt een stans van Marianne design, touw, distress ink tea dy, een charm, touw stempel van Vilda stamps. Boven op het doosje een zeilbootje geplakt, leuk om weer eens z'on bootje te vouwen, dat deed je vaak als kind.

Verder heeft u nog tot 1 september de tijd om mee te doen  aan mijn vakantie candy. Kijk hiervoor naar het speciale bericht voor de spelregels.

Bedankt voor jullie bezoek. Groetjes, Thanks for your visit, Greetings

maandag 1 augustus 2011

Laatste tag van de vierweken van de tagsHallo lezeressen en lezers,

De tag gemaakt voor onze vierweken van de tags op mijn werk. Aankomende donderdag gaan de bewoners aan de slag met deze tag en dan is de serie compleet. Het thema van deze tag is dus muziek.De achtergrond is papier wat bedrukt is met muziek instrumenten het is geen scrappapier maar een groot vel wat ik gekocht heb bij een grote Hobby zaak Harolds in Rotterdam.
Ook het papier van de rolletjes is z'on vel.  De rolletjes zijn gemaakt van stukje papier van 10x10 cm dat ik opgerold heb met een sate stokje. Verder gekleurd met distress ink Vintage foto. aan de rolletjes heb ik een charm gehangen van een hoorn. De viool is gestempeld en met copperkleurige embossingspoeder bewerkt. Voor de schilderijlijst heb ik een plaatje van mozart op het internet gezocht en verkleind zodat het in de lijst past. De lijst is gestansd met de stans van Tim Holtz, gekleurd met distress ink vintage foto en daarna voorzien van bruine stickles en parl pen.De rand van de tag is met distress ink vintage foto en black soot bewerkt.  Nu nog een canvas doek bewerken en dan is alles klaar. Na mijn vakantie gaan we beginnen met vier tags te maken voor kerst.Bedankt voor jullie bezoek. Groetjes,Thanks for your visit, Greetings

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...