dinsdag 21 februari 2012

Huwelijk Challenge, doet u mee?

Hallo lezers,

Op 3 augustus zullen mijn vriend en ik  in het huwelijk treden en in het kader daar van wil ik graag een challenge houden met als thema Homo Huwelijk. Het lijkt mij leuk als u een kaart of iets anders maakt met dit thema van twee mannen die trouwen. Laat al uw creativiteit los en maak de mooiste kaart of ander werkstuk. Maak hem romantisch of juist stoer met de materialen van Tim Holtz, alles mag, enige voorwaarden is dat het wel moet gaan over het huwelijk van twee mannen. Natuurlijk verbind ik hieraan een leuke prijs en wel één collectie pak papier van de nieuwste lijn van Bo Bunny of Graphic 45 naar keuze.
Ik ben erg benieuwd naar uw creatie.

Stuur van uw kaart of andere creatie een foto via de mail en ik plaats uw creatie op mijn blog.
wal242@gmail.com U kunt uw inzending tot 28 april insturen op Koninginnedag zal ik samen met mijn vriend  uit de leukste inzendingen een winnaar bekend maken.


Hier ziet u voorbeelden van de nieuwe lijn van Bo Bunny en van Graphic 45 die u eventueel kunt winnen.


Bedankt voor jullie bezoek. Groetjes, Thanks for your visit, Greetings

x_3c1b6768

zondag 19 februari 2012

Expositie werkstukken


Hallo lezers,

In het verzorgingshuis waar ik werkzaam ben is er voor onze bewoners een winkeltje "de Bazar" daar staat momenteel al mijn werkstukken die ik in het afgelopen jaar heb gemaakt tentoongesteld. Het is al een hele
verzameling en de bewoners vinden het erg leuk en staan geregeld voor het raam te kijken. Er word ook geregeld ondanks het er bij staat dat het niet te koop is toch gevraagd of ik het niet wil verkopen.
Ik ben er zelf nog steeds aangehecht dus blijft het nog steeds in mijn bezit.

Bedankt voor jullie bezoek. Groetjes, Thanks for your visit, Greetings

x_3c1b6768

vrijdag 17 februari 2012

Winter vogelhuisje
Hallo lezers,

Nu de winter weer het land uit is wil ik jullie toch mijn winter creatie laten zien die ik heb gemaakt bij doe@ding. Het was een workshop van Ellen Brons. Het is een winter vogelhuisje. Het is gemaakt van chipboard en bekleed met papier van TPC studio serie Winter Wonderland. Het is heel mooi papier met sneeuwsterren met een parelmoerachtige uitstraling.  Ik heb hem iets veranderd dan dat die op de workshop gegeven is. Zo kan het dak officieel open om een klein mini albumpje in te doen maar die heb ik niet gemaakt,  ik wilde dat niet en heb het dak daarom permanent dicht geplakt. Zo heb ik ook extra hekjes gemaakt om het tuintje heen en heb ik een mini fietsje er tegen aan geplakt. De hekjes zijn met de stans van Tim Holzt gemaakt.zo ook de takjes die aan het hekje boven aan zitten. De bloem is gemaakt met een stans van Marianne design Crafttables nr CR 1201. Op het paaltje waar het huisje op staat zit nog een mini thermometertje geplakt, wat nog werkt ook. Verder heb ik nog klimop takjes geponst met de mallen van Marianne design Creatables nr LR 0206. Verder afgewerkt met Stickles kleur Star Dust. Op het dak van huisje en aan de randen heb ik sneeuw geplakt. Het vogelhuisje staat momenteel te pronken in een etalage kast op mijn werk.

Bedankt voor jullie bezoek. Groetjes, Thanks for your visit, Greetings

x_3c1b6768

maandag 13 februari 2012

A Moment back in time
Hallo Lezers,

Vandaag nog een layout hier geplaatst op mijn blog die gemaakt is met het scrappapier van Prima Marketing "Pixie Glen Collection"  Op de foto is mijn schoonvader te zien met zijn oudere zus Nan . De foto heb ik bewerkt met de distresser en met een tool van Tim Holtz om het nog ouder te laten lijken, de foto is een kopie van een kleine foto. Onder de foto heb ik een doilly gebruikt en diversen stukjes scrappapier van deze lijn en cardstock. De bloemen zijn er bij gezocht en twee bloemen zijn van de zelfde papier lijn. Verder een houten tak heb ik met embossingspoeder bewerkt en daarop plakparels geplakt. Onderaan de foto nog een stukje kant gebruikt en ook een strik gemaakt met kant en daarop een bloem en een camee hanger daar aan gehangen. De letters zijn van ook van de zelfde papierserie. Met een Perlen pen heb ik nog rond de foto pareltjes gemaakt.

Bedankt voor jullie bezoek. Groetjes, Thanks for your visit, Greetings,
x_3c1b6768

woensdag 8 februari 2012

Beautiful Memories

Hallo lezeressen  en lezers,

Eindelijk weer eens een layout gemaakt. Vorig jaar overleed mijn schoonvader op 90 jarige leeftijd. Met het opruimen van zijn woning kwamen we een hele doos foto's tegen van  zijn familie. Op een workshop afgelopen zondag gegeven door Chimene Vink hebben we vintage layouts gemaakt. Op deze layout heb ik een originele foto gebruikt van mijn schoonvader zittend op een stoel samen met zijn oudere zus en jongere broertje. Wat zijn ze toch geweldig die oude foto's om daar dan mee te scrappen. Het papier wat ik gebruikt heb is van Prima Marketing "Pixie Glen"  Een heerlijke romantisch lijn de ondergrond is een bruin cardstock vel daarop heb ik een geruit vel uit de "Pixi Glen" serie gebruikt Verder gebruikt een taartonderzetter die ik iets gekleurd heb met distress ink victorian velvet. De foto is gemat op een verpakkingskaart van de chipboard figuren van Prima Marketing "Pixi Glen" Alle randen van het papier en de foto heb ik met de distresser bewerkt en aan gezet met distress ink Vintage Photo. Het lijstje die ik heb gebruikt onderaan de layout is gemaakt met een stans van Tim Holtz. Boven aan heb ik een zelfde lijst je door gesneden en voorzien met stukje papier van de zelfde serie. Verder letters en bloemen gebruikt  uit de zelfde serie van Prima Marketing. Verder nog een geponste rand verwerkt die gemaakt is met een pons van EK succes. Verder plak steentjes gebruikt en een Perlen Pen gebruikt Pastelblauw nr 601.

Bedankt voor jullie bezoek,woensdag 1 februari 2012

Mini Naaimachine
Hallo lezeressen en lezers,

Op de site van Doe@ding  is een mini workshop te vinden voor dit leuke mini naaimachine. Hij is ontworpen door Ellen Brons. Ik heb er deze uitwerking van gemaakt. Het is gemaakt van chipboard en het papier is uit de blokjes van de Action. Leuk om te maken en zeker leuk om cadeau te geven voor iemand die veel zelf kleding maakt.


 Bedankt voor jullie bezoekje en groetjes van,

 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...