donderdag 20 september 2012

Mini album Tattered TimeHallo lezers,Met dank aan de workshop van Ellen Brons heb ik een mini album gemaakt met het papier van DCWV "Tattered Time". Het is in zijn geheel gewijd aan mijn vorig jaar overleden Schoonvader. Diversen foto's uit de oude schoenendoos zijn er in verwerkt. Het is een echt mannen album geworden. Met natuurlijk ook zijn vrouw erbij op de foto's. De basis is gemaakt van chipboard en met zwart cardstock. De rug van het album is canvas wat bestempeld is. Verder verwerkt een typemachine van Tim Holtz stans. Verder gebruikt Distress inkt: Black soot en Vintage photo, Zwarte Mesh, de stempel met de auto is van Vilda en heb ik rechtstreeks bij Vilda besteld.

Ook heb ik de schaats stans van Marianne Design nr LR0247 verwerkt bij een foto met mijn schoonmoeder die aan het schaatsen is.

Bedankt voor jullie bezoek. Groetjes, Thanks for your visit, Greetings

x_3c1b6768


dinsdag 18 september 2012

Configurationbox Fathers treasuresHallo lezers,

Eindelijk plaats ik weer een werkstuk op mijn blog, na de drukte van vakantie en trouwen gaan we weer gewoon aan de knutsel. Al een tijdje geleden zou ik een workshop volgen bij Ellen Brons, we zouden toen een vader configurationbox maken maar door te weinig animo ging deze workshop niet door. Toen ben ik zelf maar aan de slag gegaan om deze box te maken. De basis is natuurlijk de configurationbox van Tim Holtz de grotemaat. Bovenop heb ik nog wat losse boxjes geplakt. Het geheel heb ik beplakt met het papier van Bo Bunny en wel de serie "Weekend Market" wat ik hiervoor erg geschikt vond. De diversen inrichtingen heb ik zelfgemaakt en ook heb ik gebruik gemaakt van spulletjes voor poppenhuizen. De ordners,schoolwandplaat, leitje en het leesplankje maar ook het schilderspalet en de grammofoonplaten heb ik zelf gemaakt, en ook de emailleborden zijn door mij zelf gemaakt.
De windmolen, de fotocamera en het uithangbord zijn gemaakt met stanzen van Tim Holtz. Verder heb ik diversen oude speldjes van vroeger verwerkt. Er is ook een leeg vakje dat heb ik bewust leeg gelaten wat symboliseert de toekomst die nog moet komen. Links onderin heb ik een handdoekje gemaakt en badslippers toegevoegd, wat symbool staat voor sporten of naar de sauna gaan. De oude citro├źn die boven op staat is een herinnering naar mijn schoonvader die deze auto vroeger zelf had.

Deze configurationbox heeft een aantal weken op de toonbank gestaan van Doe@ding in Spijkenisse dus vele van u hebben hem wellicht van dicht bij kunnen bekijken.  Ik ben er erg blij mee en het heeft een mooi plekje in onze woonkamer gekregen.

Bedankt voor jullie bezoek. Groetjes, Thanks for your visit, Greetings

x_3c1b6768

woensdag 5 september 2012

Gasten presentjes

Hallo lezers,

Ik wil jullie nog even laten zien wat voor gasten presentjes ik gemaakt hebt voor onze gasten bij ons huwelijk.
Het is een pennen doosje in de kleuren van de regenboog. In het doosje zit een pen in deze zelfde kleur als het doosje en met een tekst opdruk van ons. De regenboog is het internationale symbool van de gay gemeenschap.Dus wilde ik de doosjes daarom in deze kleuren maken. Het zijn er 600 geworden dus een flink aantal. De doosjes zijn vrij eenvoudig gelaten ik hou niet zo van tierelantijntjes dus vrij strak. Verder afgewerkt met een regenboog lintje en een sticker met de tekst:

Bere gezellig dat u er was.
Een bedankje tot besluit, wij gaan er even tussen uit.
Peter en Peter, 3 augustus 2012

Bedankt voor jullie bezoek. Groetjes, Thanks for your visit, Greetings

x_3c1b6768

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...