zondag 29 januari 2012

Pop Bottle Flowers ~ Part 1 en 2

Hallo lezeressers en lezers,

Vandaag al weer het laatste filmpje wat ik laat zien in de serie flowers die ik tegen kwam op het internet. Het zijn bloemen die gemaakt zijn van plastic flessen. Het werkt zo als krimpie dinky. Het geeft een leuk effect en ze zijn tegebruiken bijvoorbeeld op scraplayouts of op kaarten. Het zijn dit keer twee filmpjes. Ik vond het leuk om voor u het internet af te speuren voor leuke flower tutorials. Ik hoop dat u het ook leuk vond en dat u ze zeker gaat uitproberen.


Velen kunnen geen reactie achterlaten i.v.m. een rare storing bij blogger maar ik zie aan het aantal bezoekjes per dag dat er veel bloggers zijn langs geweest. Bedankt voor uw bezoekje. U kunt ook een reactie op mijn mail achterlaten wal242@gmail.com


Bedankt voor jullie bezoek. Groetjes, Thanks for your visit, Greetings

6 opmerkingen:

Scrappingann zei

Hoi Peetje,
Ik ben over gestapt naar Google Chrome en kan nu weer reacties achter laten.Ik kreeg deze tip van Marlieke en ook dat heb ik uitgevoerd, het gaat tot nu toe goed.
http://www.jannekevanveen.blogspot.com/2012/01/tip-voor-de-bloggers-met-blogproblemen.html
Groetjes An

Marjanne zei

ik heb alleen het excuus van ontzettend druk, want ik heb al google chrome,dus ik kan reaties achter laten. ik heb genoten van je filmpjes, een erg leuk idee om een week lag filmpjes rond een thema te laten zien! Bedankt

Lia zei

Wat een leuke is dit weer Peter precies zoals je gisteren al zei zit er echt heel leuk uit.
En heb je je vogelhuisje al af?
Groetjes Lia

Scrapfanaat Peter zei

Nee nog niet ben er bijna mee klaar, ben er nog wat aan het veranderen.Het was weer erg gezellig gisteren.

wilga zei

lief dat je het allemaal met ons wilt delen!

Groetjes,Wilga

Adrie zei

Heel erg leuk een hele week filmpjes filmpjes Peter , of ik er iets mee ga doen weet ik nog niet , maar ik heb er zeker van genoten. Sommige waren wel heel erg bijzonder.
Groetjes Adrie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...