Workshops

Als Stampin Up demonstrator organiseer ik ook workshops, deze workshops kunnen zowel bij u thuis als bij mij thuis gehouden worden.
In deze workshops leg ik u de producten van Stampin Up uit en gaan we aan de slag. Aan de  hand van een voorbeeld gaat u een project of een kaart maken en gaat u na ongeveer 2 uur naar huis met twee zelf gemaakte werkstukjes, ook al heeft u geen ervaring met stempelen ik zal u wegwijs maken in de wereld van Stampin Up. Als een van de weinige mannenlijke demonstrators van Stampin Up heb ik mij gespecialiseerd in het maken van kaarten en projecten voor mannen. Wanneer u een workshop organiseerd of een workshop bij mij thuis volgt dan ziet u de nieuwe trents en mogelijkheden met de producten van Stampin Up.


Een workshop bij u thuis

Voor de workshop bij u thuis neem ik alle benodigde materialen mee. Afhankelijk van het project wat we gaan maken vraag ik een vergoeding van 7,50 per deelnemer. Hiervoor krijgt u alle benodigde materialen om twee kaarten te maken of voor één project. De kaarten zijn natuurlijk met een envelop. Bij een bestelling boven de 30 euro aan producten van Stampin Up krijgt de deelnemer 5 euro terug van zijn workshop.
Als gastvrouw verdient u bij totale verkoop boven de 200 euro de zogenaamde Hostes euro's. Deze zijn in te wisselen voor speciale Hostes stempelsets of gratis produkten.
Het aantal deelnemers bij u thuis is afhankelijk van de ruimte die u beschikbaar heeft aan een grote tafel. De aanvangstijd voor een workshop gaat in overleg met de gastvrouw. De gastvrouw zorgt voor koffie/thee en een frisdrankje voor haar gasten.

Hier ziet u een overzicht van de Hostes credit


Een workshop bij mij thuis

Voor de workshops bij mij thuis is er plaats voor 6 deelnemers per workshop. De aanvangstijd is vanaf 19:30 uur en duren ongeveer twee uur. Kosten voor deelname aan deze workshops zijn 7,50 per deelnemer. Hiervoor krijgt u alle benodigde materialen voor het maken van twee kaarten of één project. Kaarten zijn natuurlijk met envelop. Bij een besteding boven de 30 euro aan producten van Stampin Up krijgt de deelnemer 5 euro terug van zijn workshop. Verder voor zie ik u van koffie/thee en een frisdrankje.


Na de workshop is er nog de mogelijkheid om de catalogus door te kijken en eventueel een bestelling te plaatsen. Verder zal ik op deze workshop avond ook nog de eventuele aanbiedingen doorgeven van Stampin Up producten.


Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...