zondag 25 maart 2012

Vier inzendingen binnen voor onze huwelijks challenges
Hallo lezers,

Allereerst wil ik even laten weten dat ik niet veel op mijn blog kan zijn omdat mijn internet er steeds uitligt en ik het niet zelf kan oplossen. Ik hoop dat het deze week weer volledig gaat werken.

Verder zijn er weer twee inzendingen binnen voor onze huwelijks challenges en dit keer van Maria uit Belgie. Maria is een waar kunstenaar met stempels en zie hier haar inzending wat een mooi kunstwerk is het geworden. Zij heeft vele technieken gebruikt voor deze leuke uitklapkaart.

Bedankt Maria hij is echt gaaf en zeker een leuk detail de twee zwanen voorop met stropdas, leuk gevonden.

Hallo Peter en vriend, hier mijn inzending voor jullie huwelijk, dit is de tweede maal dat ik probeer en hoop dat het mij nu lukt, Eerst en vooral van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk, ik wens jullie van harte veel geluk, liefde voor elkaar, fortuin, en gezondheid, de rest zullen jullie zelf moeten doen, geniet van elk moment, en maak er een fijne tijd van!!! Ik hoop dat jullie mijn kaartje een beetje leuk vinden, de voorkant is wel heel anders het midden, twee andere genres maar ik hoop dat jullie der van houden,
Zo lieve groetjes
Maria

De volgende inzending is van Myra een kaart in een Tim Holtz stijl super leuk gevonden met de twee hoge hoeden en mooie technieken gebruikt. De achtergrond is geembost en met verf of distressinkt bewerkt. Het plaatje is van twee heren op de fiets.

Hallo Peter ,

Hier is mijn inzending voor de huwelijk challenge.
Groetjes MyraDe volgende inzending is van Ria een vriendin van de workshops van Doe@ding. Zij heeft een leuke klapkaart gemaakt met Tim Holtz stijl. Zie hieronder haar schrijven bij deze kaart. Ria heeft geen blog vandaar er geen link bij haar naam staat.

Hoi Peter,

Met heel veel liefde en plezier heb ik deze week gewerkt aan jullie trouwkaart.
Ik hoop dat het goed overkomt op de foto. Mocht e.e.a. onduidelijk zijn, dan kan ik het ook naar je werk brengen.

M.u.v. het papier heb ik alles van Tim H. gebruikt.
Papier is van My Mind's eye en van Pion.
De klok kan op de juiste tijd gezet worden.

Het heeft me wel wat hoofdbrekers gekocht, maar zooooooo leuk om te maken.

Bedankt Ria ik heb hem gisteren in het echt gezien en hij is supergaaf.

De laatste inzending voor vandaag is van Marij. Een leuke kaart met veel Tim Holtz materialen en vooral het kippegaas vindt ik leuk gevonden. En een gaaf plaatje van tweemannen het zijn denk ik de poppetjes van een huwelijkstaart. Bedankt Marij.

Hallo Peter(s)

Ik stuur hierbij 2 foto's die ik voor jullie gemaakt heb
Ik heb wat materialen van TH gebruikt en nog wat ander materiaal.
Hopelijk vinden jullie hem ook leuk
Ik wens jullie een fijne huwelijksdag en nog veel gelukkige en gezonde jaren samen.
Groetjes MarijZo dat waren dan vier nieuwe inzendingen voor de challenge, leuk dat er zo veel verschillende kaarten binnen komen. Mijn vriend Peter krijgt er nog een zware dobber aan om de leukste en de mooiste uit te kiezen, gelukkig hoef ik dit niet te doen, want ik kan nu al niet kiezen ze zijn allemaal even leuk.

Wilt u nog meedoen, dat kan maak een huwelijkskaart voor een homo huwelijk dus met twee mannen erop. Voor de spelregels kijk even verder op mijn blog. U kunt nog inzenden tot 28 april op 30 april zal mijn vriend de mooiste uitkiezen en die wint een papier pakket naar keuze van Bo Bunny of Graphic 45. Dus dames doe mee  zou ik zeggen.

Bedankt voor jullie bezoek. Groetjes, Thanks for your visit, Greetings
x_3c1b6768

6 opmerkingen:

Scrappingann zei

Hoi Peter,
Dat gaat nog een hele moeilijke keuze worden, alle kaarten zijn op zich prachtig gemaakt, met liefde voor de hobby, ik wens Peter dan ook veel suc6 met de winnaar zoeken.
Groetjes Ann

Lisette zei

Dit zijn ook weer prachtige inzendingen waar de tijd en liefde voor "het vak" uitspringt.

Susie Wusie zei

Jeetje...dit zijn ook weer stuk voor stuk prachtige kaartjes!!! Gaaf hoor!

Groetjes Suus

Mieke'S zei

Erg mooi en heel apart!
Fijne dag nog.
Groetjes Mieke'S

carlies zei

super mooi en zeker heel apart toppie hoor !!!

CreativBär zei

Zo veel leuke kaartjes - heel mooie :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...