zaterdag 28 juli 2012

Weer terug op de blog

Hallo lezers,

Jullie hebben een heletijd niets meer van mij vernomen op mijn blog maar ben druk bezig geweest met vele voorbereidingen van ons huwelijk dat plaats zal vinden op 3 augustus a.s .  Ik heb vele huwelijks presentjes gemaakt die ik nog niet kan laten zien het zijn er ongeveer 600 geworden dus een boel werk. Verder ben ik nog wel op een workshop en cropdag geweest bij Doe@ding in Spijkenise. Daar hebben we een leuke vakantie map gemaakt waar in reisverslag schrift in zit en een filehoulder voor al je losse spulletjes die je tijdens je vakantie verzameld.
Om dat wij op huwelijksreis naar Thailand gaan heb ik hem gemaakt met het papier van Bo Bunny Serenity. een Aziatisch lijn dus helemaal toepasselijk. Een collega van mij gaat in de zelfde periode naar Thailand en voor haar heb ik ook deze map gemaakt. Met de zelfde papierlijn.Bedankt voor jullie bezoek. Groetjes, Thanks for your visit, Greetings

x_3c1b6768

15 opmerkingen:

Yvonne van Bruggen zei

Ziet er mooi uit Peter! Succes nog met de laatste voorbereidingen, geniet ervan!! En we zijn wel benieuwd naar de 600 cadeautjes die je gemaakt hebt..
Een mooie dag toegewenst!
Groetjes, Yvonne

martina's kaartjes zei

wat een werk ! wow ! 600 stuks ! knap hoor ! hopelijk maak je lekker veel foto's zodat wij ook een beetje mee kunnen 'genieten' ?
Het album ziet er al heel toppie uit, komt allemaal goed.
Geniet van je tijd ! en alvast een dikke proficiat
grtjs,martina
x

Marlieke zei

Wat leuk om weer wat van je te horen en te zien. Mooie map heb je gemaakt. maar eh...600 presentjes, dat is niet niks. Respect hoor. Succes met de laatste voorbereidingen en geniet ervan op 3 augustus!

Marfien zei

...en dan bij terugkomst de boeken open en samen nagenieten. Nog 6 nachtjes slapen Peters, wens jullie een droge dag :-)
groetjes, Marfien

Anette zei

Prachtige map..die gaat vast goed van pas komen. Ik wens je alvast een heerlijke bruiloft toe en veel geluk in de toekomst voor jou en Peter. Veel plezier in Thailand en de foto's zijn dan meteen een mooi scrapobjest voor als je weer terug bent!!
Groetjes, Anette

Carolina zei

Ik wens jullie allebei nogmaals een superdag, niet te heet weer en een beetje bewolking zodat iedereen mooi op de foto staat!!dan kijk je straks ook nog eens terug op de mooiste dag van jullie leven. Veel plezier in Thailand, en geniet ervan!groetjes Carolina

jaimie zei

Hallo Peter,

Knappe creatie heb je gemaakt en voor je andere creatie...600 stuks, ja watte ség !!! Chapeau hoor :-)
En alvast proficiat aan jullie, maak er een mooie dag en ook een fijne reis gewenst daarna .

Groetjes, Jaimie

Patricia zei

Hoi Peter,
Wat een gaaf album zeg!!!
En WOW 600 stuks dat is VEEEEEEL zeg!
Ik kan HELAAS niet komen 3 augustus, want op mijn werk zijn er te veel met vakantie om vrij te kunnen krijgen (echt BALEN hoor)
Nou ik wens jullie een FANTASTISCHE dag de 3e en geniet van jullie huwelijksreis!!!!!
P.S. ik geef woensdag 29 augustus weer een ws in tim style.
Lieve groetjes Patricia

Liesbeth zei

Schitterend hoor Peter, en wat leuk dat je er eentje extra maakt voor je collega, en dan 600 werkstukjes, je hoeft je niet te vervelen dan.
gr. Liesbeth

Silvia zei

Wat ziet je album er prachtig uit Peter. Ik wil jullie langs deze weg vast een hele fijne huwelijksdag wensen en natuurlijk feliciteren. Heel veel plezier op jullie huwelijksreis.

gr. Silvia

Marjanne zei

hé peter leuk weer wat van je te zien! 600 presentjes, dat is nogal wat, wat een werk!! Een hele voorbereiding zo'n trouwdag.
Mooi album!

Miranda de Groot zei

Hij is prachtig zeg.
En wat een hoop bedankjes zeg.
Succes met de laatste voorbereidingen en alvast een hele mooie dag.
Groetjes Miranda

Angela zei

Zoo jij hebt je niet verveelt zeg 600 stuks! je boek heb ik in het eggie gezien en echt zo mooi!!!!

Succes met alles en heel veel plezier op jullie huwelijks dag! Geniet ervan samen met Peter!

Veel liefs,
xxAngela

Lia zei

Ik loop een beetje achter met berichtjes achterlaten, maar je map ziet er geweldig mooi uit,
groetjes Lia

CreativBär zei

De Thailandmap is prachtig geworden.
600 presentjes? Wat een werk... Ben al benieuwd wat je hebt gemaakt.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...