zondag 17 februari 2013

Kerstkaart "de mooiste tijd van het jaar"
Hallo bloglezers,

Weer een nieuwe kerstkaart alvastgemaakt op onze dinsdagavond clubje.  Voor je het weet is het weer december dus ga er maar  zo vroeg mogelijk mee beginnen en dit is dus al weer nummer twee. De basis is een dubbele zwartekaart van cardstock. de maat is 15 x 10,5 cm. Daarop een wit cardstock van 9 x 14 cm. Deze witte kaart heb ik boven en onderaan afgeplakt met een schilderstape en dan het middelste gedeelte bewerkt met distress inkt. scattered straw en peeled paint.  Met stazon Timber brown heb ik een achtergrond van muziekbalken gestempelt. Daarna het schilderstape verwijderd. Voor dat je de witte kaart op het zwarte basis kaart plakt,  heb ik eerst een stukje touw er om heen geknoopt. De boompjes heb ik gemaakt met de spellbinders ice cream mallen. De hoorntjes heb ik aan de binnenkant van de mal afgetekend  en daarna uitgeknipt. De boomjes is de zelfde kleuren bewerkt met disstress inkt. Daarna met versamark en met verschillende stempels gestempelt en met witte embossingspoeder behandeld. Voor de stammetjes heb ik bruin cardstock gebruikt. Verder een tekst gestempelt op een strookje wit cardstock en boven aan de kaart met 3d tape bevestigd.

Berdankt voor jullie bezoek. Groetjes, Thanks for your visit, Greetings

x_3c1b6768

9 opmerkingen:

Marjanne zei

een hele mooie kaart, maar je gaat mij een beetj te snel hoor, eerst de lente en zomer maar eens!!

jans zei

mooi kaartje peter
grt jans

Karin Schuring zei

Hoi Peter,
Je hebt helemaal gelijk hoor! Je kan net vroeg genoeg beginnen ( of gewoon lekker door gaan:p). J hebt een mooie eenvoudige maar zeek sprekende kaart gemaakt!
Groetjes, Karin

Riet zei

Wat een prachtige kaart Peter.

Groetjes Riet.

Lia zei

Hele leuke kaart geworden, heb de boomjes kunnen kopen Peter, is echt een leuke stempel, we hadden nog niet genoeg ja en deze moest er echt nog bij whaaa
Liefs Lia

Mari√ętte zei

Deze komt mij heel erg bekend voor...je hebt mijn kerstkaart gelift!
http://stampingmariette.blogspot.nl/2012/10/workshop-dagen.html

Scrapfanaat Peter zei

Ja dat klopt met lia samen

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Toxoplasmosis zei

Great Blog !!


Fibroids

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...