vrijdag 7 januari 2011

Een kaart gemaakt met mijn bewoners
Hallo lezeressen en lezers,


Allereerst allemaal bedankt weer voor jullie leuke reacties bij mijn nieuwe berichtjes. Deze kaart heb ik met mijn bewoners gemaakt, de kaart moet niet te moeilijk zijn omdat ze dan niet allemaal mee kunnen doen. De oudste bewoner die mee heeft gedaan met deze kaart maken is 96 leuk toch dat ze dat nog doet en ze geniet er zichtbaar van.
Het is een verjaardagskaart geworden in bruin tinten. De bewoners zijn gek op bingo spelen dus daarom dit stempeltje van een bingobriefje gebruikt.

Bedankt voor jullie bezoek. Groetjes,

14 opmerkingen:

Ulrike*** zei

...a great idea,....and the outcome is wonderful,...and this nostalgic style is so beautiful,......now,...have a nice evening,....Ulrike

Marlieke zei

Oh heeeeel leuk!
Kan me wel voorstellen hoe leuk je het vindt om de bewoners te zien genieten; ik werk zelf met jonge kinderen en als ik een lesje handvaardigheid geef, geniet ik ook van de manier waarop zij zitten te genieten. Fijne avond nog!

Marjanne zei

Wat een leuke kaart, en heerlijk werk doe je!

marijke zei

ik vind hem geweldig en wat gaaf he dat die mensen met zulke kleine dingen nog zo blij kunnen zijn, je doet goed werk joh

chrilvian zei

dat is leuk gedaan

regina zei

hoi

schitterend kaartje!!

gr regina

justine zei

Prachtige kaart!
Alles past zo goed bij elkaar.
Groetjes Justine

Linda zei

Wat is ie leuk geworden, ik geef elke woensdag workshops aan een paar senioren (mijn oudjes noem ik ze altijd) en die mensjes zijn zo dankbaar en blij, als ze weer aan de knutsel zijn. Ik vind het heerlijk om te doen met ze vooral omdat je ze zo ziet genieten.
gr linda

Claudia zei

Wat een gave kaart en wat een leuk idee, die bingostempel. Dat zal ze zeker aanspreken. Heerlijk om mensen te laten genieten!

Groetjes, Claudia

chantal zei

schitterende kaart
erg leuk gedaan
liefs chantal

angelique zei

gave kaart, leuk om te liften!!!
groetjes Angelique

Nora zei

Schitterende kaart! En wat ontzettend goed dat de 96 jarige bewoner nog wil mee kaarten maken!

muisjoanne zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
muisjoanne zei

Hoi Peter
Allereerst leuk dat je volger bent geworden van mijn blog (dat motiveerd alleen maar)
Wat een leuke kaart zeg de bewoners zullen het wel leuk hebben gevonden om een eigen kaart te maken wat is het toch een mooie hobby die we hebben he
GR Joanne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...