zondag 23 januari 2011

We zijn weer terug....Hallo lezeressen en lezers,

We zijn weer terug in het land, afgelopen week waren mijn vriend en ik weer een weekje naar Gran Canaria geweest waar het gemiddeld 27 graden was dus echt lekker weer hebben we gehad. Leuke dingen gedaan heerlijk liggen zonnen aan het zwembad en gisteren nog een twee en half uur durende tocht gemaakt op zee op zoek naar dolfijnen , wat een schitterend gezicht om deze dieren in hun vrije omgeving te zien zwemmen. Het was een grote groep en met diversen jonge dolfijntjes erbij. Ja dan is de natuur op zijn mooist. Maar helaas komt aan alles een einde dus nu weer terug in ons eigen koude kikkerlandje, jongens wat valt dan de temperatuur tegen.
Maar wat een geweldige verrassing toen ik vandaag voor het eerst weer mijn blog bezocht en zag dat ik reeds al weer 237 volgers heb gekregen. Dus is het tijd om mijn candy te gaan verloten. Morgen zal ik de uitslag bekend maken en ik moet nog iedereen zijn leuke reacties goed doorlezen. Heel veel leuke reacties heb ik gekregen op mijn candy en mijn nieuwe layouts. Dus nog even geduld voor de trekking. Waarmogelijk zal ik jullie ook een reactie geven die mij blog bezocht hebben. En dan weer op naar mijn nieuwe layouts, ik heb weer aardig wat foto's liggen en er komen nu weer leuke foto's bij. Nog veel foto's van Schotland, Duitsland waaronder nog foto's van het concentratie kamp DACHAU hier ga ik ook nog wat mee doen binnenkort, lijkt mij moeilijk om hier toch gepast een layout van te maken, ik ga mijn best doen, en dan ook nog foto's van Gran Canaria. Dus nog veel scrapwerk te doen.

Bedankt voor jullie bezoek. Groetjes,

10 opmerkingen:

Marlieke zei

Ja ik had het gezien; je doel om 225 volgers te halen is goed gelukt! Wat heerlijk dat je weer op gran Canaria geweest bent! Mijn man en ik zijn dol op Gran Canaria en proberen meestal in de herfst even een weekje te gaan. Superleuk avontuur zeg, die dolfijnenspot! Welkom terug in het koude Nederland en ik zie je nieuwe creaties graag weer komem hoor!

marijke zei

ha stadsgenoot gaat goed he met je volgers je gaat als een trein en fijn dat je het zo lekker hebt gehad wel jammer dat je die zon niet hebt mee genomen in de koffer terug zeg, kunnen we wel gebruiken , ik wil de zomerrrrrrrrr , kijk uit naar wat je nu weer voor moois gaat maken

majo zei

Hi Peter,
Nou dat zal zeker tegen vallen die kouw en nattigheid in ons kouwe kikker landje.
Kijk uit naar je LO ,ook van Dachau.
Zo een moeilijk onderwerp. Groetjes Majo

Linda zei

Welkom terug weer in dit koude natte land. Ik hoop dat jullie genoten hebben.gr linda

ScrapDees zei

wat zal jij het koud hebben, wat een prut weer hé, heb jij het toch beter gehad, lekker hoor!

Anoniem zei

Amaai wat een reizen allemaal, maar je hebt groot gelijk hoor dat jullie het ervan nemen. Mijn schoonbroer en schoonzus zijn 2/1 voor een weekje naar Gran Canaria geweest en vonden het ook gewoon prachtig.
Grtjes
Christa

chrilvian zei

o wat heerlijk ja

MeidenMama zei

Heerlijk zo'n weekje er tussen uit...

jaimie zei

Hallo Peter,

Dat klinkt écht wel zalig ség en kan geloven dat je het hier koud vind, wij ook hoor ,hihi.
Jullie reizen precies wel veel hé, geniet er maar van hoor!!
wat je kan meenemen in het leven, moet je meenemen !

ps, ik verloot morgen een candy met basic grey papier, indien interesse, zet je reactie even bij het postje op mijn blog en je naam gaat mee in de pot dan morgen hoor .

Groetjes, Jaimie

anita01 zei

Och Peter,

Wat zalig je vakantie verhaal over *dol*fijnen...de naam van deze bjoeties zegt al genoeg he... Fijn strakjes je mooie werk weer te zien in de LO's..
Vanuit Rijswijk...warme groetjes,
Anita.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...