zaterdag 26 januari 2013

Nieuwe layout "Olifantenkamp"

Hallo lezers,

Gisteren was er weer een cropdag bij Doe@ding en onder leiding van onze gezellige Angela hebben we weer gezellig met elkaar zitten croppen, de dames hebben schitterende kaarten gemaakt en ik heb deze layout gemaakt van mijn man Peter bij de olifanten in het olifantenkamp "Maetamann Elephant Camp" bij Chiang Mai Thailand. We hebben hier een tocht gemaakt door de jungle op een olifant en mijn foto's van bij de olifanten heb ik al eerder gescrapt op het canvas wat al op mijn blog eerder is geplaatst.
Het papier wat ik voor de layout heb gebruikt is van Bo Bunny en wel Zoologie wat ik al eerder bij doe@ding had gekocht en nog in mijn voorraadkast lag. Zo als u ziet heb ik de foto's in zwart-wit gebruikt dat ik beter bij het design vel vindt passen. Ik heb een grijs design vel gebruikt en daarop de groene bladeren van een ander design vel gebruikt  deze uitgeknipt en met 3d tape op geplakt. De olifanten zijn foto's die ik heb uitgeknipt en op de layout geplakt.De foto's heb ik gemat op twee kleuren design papier en daarna nog op chipboard geplakt zo dat ze verhoogd op de layout komen te liggen. De vinger plant bladeren is een stans van Memorybox ik ik bij Doe@ding hebt gekocht. Verder nog een klemmetje en een bedeltje verwerkt. Ik vindt het weer gezellig om te scrappen en de kop is er weer vanaf want ik ben nu al weer aan de volgende layout van Thailand bezig.  Ik zou het leuk vinden als u een reactie achterlaat wat u van deze layout vindt.

Bedankt voor jullie bezoek. Groetjes, Thanks for your visit, Greetings

x_3c1b6768

6 opmerkingen:

Scrap Girl Online zei

Wat ontzettend mooi gemaakt! En je papier is prachtig en zeer toepasselijk.
Gr. Helga

Margreet zei

Wat prachtige foto's en super mooi verwerkt.
Groetjes Margeet

Jolara zei

wat super gaaf ! Liefs joyce

Marjanne zei

een prachtige lo; mooie fotos ook

Marfien zei

Een mooie LO Peter, en zoals je al zei, in zwart/wit komen de olifanten zo mijn kamer binnenwandelen.
Vast een hele mooie tocht geweest.
groet, Marfien

anita01 zei

Och wat een heerlijke L-O Peet, ben gek op fanten en dan zo de foto's erbij in het zwart wit, dat is nog eens de tip van vandaag, super. Heb weer genoten.

Warme groetjes,
Anita

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...