dinsdag 1 januari 2013

Winter WonderlandHallo lezers,

Het nieuwe jaar is weer begonnen en gaan we natuurlijk weer heerlijk verder met onze hobby's. Eén van mijn hobby's blijft toch wel het scrappen van foto's, helaas heb ik er niet altijd veel tijd voor maar één van mijn goede voornemens is dat ik weer meer ga scrappen er liggen nog heel wat foto's van 2012 te wachten om gescrapt te worden, zoals ons huwelijk, vakantie naar Gran Canaria, Thailand onze huwelijks reis. De eerste start die ik ga maken is een lay-out van onze laatste reis die we naar Berlijn hebben gemaakt het weekend voorafgaande aan de kerstdagen. Met zo'n drieën (ook scrappingann was mee op deze reis) hebben we heerlijke dagen gehad en zelfs sneeuw hebben we hier gekregen wat het toch weer heel bijzonder maakte. Het was er ook lekker koud en dat is te zien op de foto die ik van mijn Peter en mij hebt gescrapt.
Het papier wat ik voor deze foto hebt gebruikt is natuurlijk van Bo Bunny de serie "Powder Mountain" Wat een leuk winters papier serie is dat en de foto past er geweldig bij.  Ik heb een design vel gebruikt met de skies en deze weer op een donkerblauw bewerkt vel van Bo Bunny geplakt. langs de randen heb ik witte stiksteken geborduurd. Van een ander vel heb ik de skies uitgeknipt en op deze skies van dit vel geplakt.
Het design vel heb ik ingesneden zodat de foto er ingeschoven kon worden. Met de nieuwe stansen van Tim Holtz heb ik sneeuw sterren gemaakt ook met design papier van de zelfde serie. De sneeuw sterren zijn in drie maten. Onder de foto heb ik jute geplakt en een die cute. De schaatsen heb ik gestanst met een mal van Marianne Design. En veters gestrikt met witte borduurzijde. Verder heb ik onderaan de lay-out nog houten schijven geplakt. Verder nog sneeuw sterren, en diversen embellisments van de zelfde serie van Bo Bunny verwerkt. Als laatste wat sneeuw aangebracht op de lay-out om alles  het winterse gevoel te geven.
Bedankt voor jullie bezoek. Groetjes, Thanks for your visit, Greetings

x_3c1b6768

8 opmerkingen:

Erica ♥ zei

Wowwww zeg wat heb je die leuk
gemaakt, en wat veel mooie details.
Prachtige kleuren en papier gebruikt.
Leuke foto ook van jullie !

Een heel creatief jaar gewenst :)
Lieve groetjes van Erica ¤

san zei

wat een prachtige layout!
Een creatief 2013 toegewenst

liefs San

jannekevanveen zei

Hoi Peter mooie lo heb je gemaakt ik dacht dat ik je volger was maar dit was ik dus niet (meer) beetje vreemd maar ik heb me (weer) aangemeld hoor fijne dag verder gr Janneke

Margo zei

Prachtige Lo mooi bewerkt.groetjes Margo.

Vera zei

Hele mooie Lo zeg :)

Groetjes

Vera

Margreet zei

Wat een prachtige lo peter.
Wens jullie een Voorspoedig en creatief 2013.
Groetjes Margreet

corryskaart zei

gossiepossie peter wat ziet dit er heerlijk winters en prachtig uit!
groetjes van corry

Lia zei

Ha Peter, is heel mooie geworden helemaal af.
En laat ik nu van de week ook ski's nodig hebben gehad, heb ze maar van het internet afgehaald en toen uitgeknipt.
Ga genieten van jullie vakantie en tot snel weer.
Zorg goed voor elkaar.
Liefs Lia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...