donderdag 24 januari 2013

Winterse ski kaart


















Hallo lezers,

Hier mijn eerste nieuwe werkstuk van het nieuwe jaar. Bij de cropdagen van Angela die in december werden gehouden bij Doe@ding heeft Angela een voorbeeldkaart gemaakt met de stansen van Sizzix . Zie haar blog hier. Bij deze cropdagen was ik toen iets anders aan het maken maar heb wel alvast de onderdelen uitgestanst. En deze week heb ik met deze onderdelen deze kaart gemaakt. Het is een winterse ski kaart geworden. De basis is grijs cardstock en daaroverheen een lichte grijze cardstock voor de stevigheid wel iets kleiner gesneden om een contrast te geven, en als laatste heb ik een design vel gebruikt van de serie "Powder Mountain " van Bo Bunny een leuke vrolijke lijn met veel mogelijkheden voor winterse layouts te maken. De ski's heb ik uit het designpapier van 6 x 6 block geknipt en op chipboard geplakt en dat weer afgewerkt met distress ink "iced spruce" en met dikke tape op de kaart bevestigd. Op het internet heb ik vintage winterse ski plaatjes gevonden en deze uitgeprint op canvas wat in de printer kan. Deze plaatjes heb ik verwerkt in een label en bevestigd op de midden flappen van de kaart.  Op de labels heb ik nog een bloemetje geplakt die ik gemaakt van een restje van het zelfde design papier  van een  stansje van Marianne design., afgewerkt met een plak steentje in de midden. Verder heb ik het hekje uitgestanst met een stans van Tim Holtz en licht blauw geverfd en in drie stukje geknipt en op de kaart voor de skies geplakt. De gehele kaart heb ik afgewerkt met een sneeuw randje.
Morgen weer gezellig een cropdag met Angela bij Doe@ding. IK ga daar weer layouts maken van mijn vakantie in Thailand. Binnenkort dus weer op mijn blog te zien.

Bedankt voor jullie bezoek. Groetjes, Thanks for your visit, Greetings

x_3c1b6768

12 opmerkingen:

Muuske zei

Wauw Peter prachtig gemaakt en mooi bewerkt.groetjes Margo

marja zei

Wooow Peter wat een prachtige creatie, super!!

Lieve groetjes Marja.

Unknown zei

Schitterende kaart Peter een goed begin van het nieuwe jaar het is een toppertje.

Lieve groetjes Suze

Margreet zei

Wat prachtig Peter.
En veel succes morgen op de cropdag.
Groetjes Margreet

Astrid zei

Wowww, wat een schitterende creatie Peter, prachtige details !
Veel plezier morgen !

Liefs Astrid

Anoniem zei

Hoi Peter,
Helemaal geweldig!
Wat heb je dat mooi gemaakt zeg.
Gezellige dag morgen.

Groetjes Jannie

corryskaart zei

hoi peter
wat een geweldig mooie en leuke kaart zo met die ski's aan de zijkant,echt een topper!!
groetjes van corry

Marieke zei

Super gaaf gedaan! Zal aardig wat werk zijn geweest. Alles past mooi bij elkaar!
Leuk hoor.

Groetjes van Marieke

Marfien zei

Dit is geen kaart meer Peter, maar een drieluik om op je kastje te zetten (eventueel met een lichtje erachter) en steeds maar kijken en nieuwe dingen ontdekken in deze prachtige creatie.
grtjs, Marfien

Carolina zei

wat een prachtstuk! deze is er een om in te lijsten zeg maar!

anita01 zei

Hij pronkt nu in de winkel van Doe@Ding, vond het zo gaaf dat Marlous het even liet zien aan me, en ik weer aan de andere workshoppers want Peet, hier mag je best super trots op zijn, zo kicken en zoveel gave accenten, een topper hoor en een sieraad op je kast...maar nu nog heel even in de winkel, te gek;o)

Warme groetjes,
Aniet.

Bianca van Noort zei

Hoi Peter,
Zaterdag had je het over deze kaart, moest hem natuurlijk even bekijken :) , hij is super mooi
Groetjes Bianca,

Leuk je ontmoet te hebben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...